Velobet

Bilde: Viaplay

Viaplay skal sende håndball-VM for kvinner 2021. Nå melder NENT Group hvilke TV-profiler som skal guide det norske folket gjennom mesterskapet.

VM i Spania er mindre enn en uke unna for det norske landslaget. For noen uker siden tok Thorir Hergeirsson ut VM-troppen som skal spille i landslagsdrakten og forhåpentligvis ta med medalje hjem til Norge.

Det store mesterskapet finner sted mellom 1.-19. desember og Norge spiller sin åpningskamp mot Kasakhstan 3. desember. Det er allerede klart at Viaplay skal sende hele mesterskapet. På sin strømmetjeneste og på deres utvalgte kanal, TV3 vil håndballnorge kunne se hele mesterskapet, inkludert Norges thrillerkamper.

Nå melder Viaplay også hvilke programledere, kommentatorer og eksperter som vil kunne følge mesterskapet tett. TV-studioet skal først og fremst handle om de norske kampene, men vil selvsagt også følge hele mesterskapet.

Ørjan Bjørnstad, som er så erfaren i sammenhengen, vil være vertskap for sendingene fra innsiden av studio. Der får han selskap av de tidligere landslagsstjernene Karoline Dyhre Breivang og Ole Ervik. Gro Hammerseng-Edin kommer også i studio når mellomspillet starter. Både Karoline og Gro har mange meritter å vise til fra sin tid i landslaget. De har til sammen flere gull i EM, VM og OL. 

Det er velkjente navn i kommentatorstolene. Gunnar Pettersen og Daniel Høglund skal kommentere Norges kamper, som vises på TV3 og Viaplay. Peder Seierstad skal også kommentere i utvalgte kamper. 

NENT Groups tropp til VM:

Ørjan Bjørnstad, programleder
Karoline Dyhre Breivang, ekspert
Ole Ervik, ekspert
Gro Hammerseng-Edin, ekspert
Gunnar Pettersen, kommentator
Daniel Høglund, kommentator
Peder Seierstad, kommentator
Regine Leenborg Anthonessen, reporter
Mia Becker, reporter