Velobet

I desember arrangeres VM i håndball for verdens beste kvinnelandslag i Skandinavia. Det internasjonale håndballforbundet (IHF) har nå avduket ballen til mesterskapet.

Mellom 29. november og 17. desember 2023 blir det et spennende håndballmesterskap når VM for kvinner går av stabelen i tre skandinaviske land, med Sverige, Norge og Danmark som felles vertskap.

«Den nye håndballen X5000 Denmark/Norway/Sweden 2023 Edition er utviklet med utgangspunkt i X5000 Handball, som er den offisielle ballen for internasjonale konkurranser arrangert av Det internasjonale håndballforbundet (IHF). Spesialutgaven har en spesialdesignet ball i de tre arrangørlandenes nasjonalfarger, med rødt for Danmark og Norge, blått for Sverige og Norge og både hvitt (Danmark) og gult (Sverige), der sistnevnte er påtrykt logoen til IHF og Molten», skriver IHF på sin hjemmeside om ballen.

Det japanske selskapet, som er en mangeårig partner av IHF, har levert den offisielle ballen til konkurransen de siste fem årene, og er også offisiell leverandør til alle konkurranser som arrangeres i regi av det internasjonale håndballforbundet.