Velobet

Håndballjentene skal spille VM på hjemmebane for første gang siden 1999. Billettsalget er nå i gang.

I desember vil det være 24 år siden de norske kvinnene tok sitt første VM-gull noensinne. Da spilte Håndballjentene sitt andre mesterskap på hjemmebane – og kronet det hele med gull foran et ellevilt publikum i Håkons Hall.

Nå skal kvinnene igjen kjempe om edelt metall på hjemmebane. VM 2023 arrangeres i Norge, Danmark og Sverige, med innledende runder, hovedrunde og kvartfinaler på norsk jord. To grupper skal spille sine innledende kamper i Stavanger, før de tar turen til Trondheim for å spille hovedrunde og kvartfinaler.

Første billettfase startet onsdag 8. mars kl. 12.00 hos Ticketmaster (Stavanger) og Eventim (Trondheim). Klikk her for å gå til billettsiden.

 

FAKTA OM VM

Billettsalget vil bestå av flere faser. I første salgsfase tilbys alle billettyper for kampene i Trondheim, og 6-dagersbilletter for de innledende rundene i Stavanger.

2-dagersbilletter til kampene i Stavanger vil bli lagt ut for salg til sommeren, mens dagsbilletter planlegges sluppet høsten 2023, avhengig av tilgjengelighet.

Billettene til VM 2023 gir tilgang til samtlige kamper som spilles i arenaen den dagen. Håndballjentene er i gruppe C og spiller innledende runde, hovedrunde og kvartfinale i Norge. Semifinalene og finalene spilles i Herning.

Håndballjentene spiller følgende datoer:

– Innledende runde, Stavanger: 29. november, 1. og 3. desember
– Hovedrunde, Trondheim (hvis kvalifisert): 6., 8. og 10. desember
– Kvartfinale, Trondheim (hvis kvalifisert): 12. desember
– Semifinale/plasseringskamp, Herning (hvis kvalifisert): 15. desember
– Finale/bronsefinale/plasseringskamp, Herning (hvis kvalifisert): 17. desember

Hvem som blir Norges motstandere i innledende runde, blir først klart når VM-kvalifiseringen er ferdigspilt. Trekning av innledende grupper er planlagt til starten av juli.

Har du spørsmål om billettsalget, vennligst ta kontakt med Ticketmaster og Eventim direkte.